MATERIAALI-, RAKENNUSTARVIKE jaPIENKONEKAUPPA

Varastomme sijaitsee Posion kunnassa Etelä-lapissa, josta käsin palvelemme ensisijaisesti koillismaan asukkaita ja yrittäjiä. Eteläiseen Suomeen teemme edelleenkin kauppaa entiseen tapaan,toimitukset sopimuksen mukaan. Käytössämme on kaksi jakeluautoa joilla toimitamme tavaran perille ellei asiakkaalla ole omaa kuljetusmahdollisuutta.

Ajoreittimme etelään kulkevat joko 4 tai 5 tietä, joten matkan varrelle osuu monta kylää ja paljon väkeä.

Noudatamme kaikessa kaupankäynnissä yleisesti voimassa olevia rautakaupan ehtoja, sekä raskaamman konekaupan puolella teknisen kaupan ehtoja. Uutena myytävällä tavaralla on ostopaikasta riippumatta normaalit tehdastakuut. Käytettynä myytävillä koneilla on aina toimintatakuu.

Maksuvälineenä meillä käy käteisen rahan lisäksi pankkikortit ja Visa, Visa Electron debit sekä Master Card kortit.

Olemme aloittaneet konkurssi- sekä kuolinpesien realisointitoiminnan Koillismaalla. Järjestämme ns. perinteellisiä huutokauppoja tarpeen mukaan. Netissä käytämme Huutokaupat.com sivuja, joilla on erittäin hyvä peitto koko Suomen ja pohjoismaiden sekä Baltian alueella. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityshenkilöitä ja autamme heitä realisoimaan heille tarpeetonta omaisuutta. Omaisuus voi fyysisesti sijaita missä tahansa Suomen alueella. Myytäväksi tarjottavan omaisuuden haltian on tarvittaessa osoitettava laillinen omistusoikeus kaupan kohteeseen.
Lisätieotoa toiminnastamme saa joko puhelimella 0500304124 tai info@pyhtaanpuutuote.fi, Yrjö Sahanne.

Lisätietoa toiminnastamme saa joko puh. 0500304124 tai info@pyhtaanpuutuote.fi
Yrjö

Alla vähän tietoa tällä hetkellä myytävänä olevista tuotteista.Kaarileikkuri Montolit.
Max. laatan pit. 600 mm, UUSI.
Hp. 500 € sis. alv.


Lämpöpuhallin 55 kw
h. 650 € sis. alv.


Paroc palovillaa
Lisää kuvia TÄSTÄ


Työmaakeskus


Saksinostopöytävaunu max. kuorma 300 kg. Uutta vastaava!
h. 450
sis. alv.
Lisää kuvia TÄSTÄ


Rubi laattasirkkeli
h. 450,- sis. alv.
Lisää kuvia TÄSTÄ


Metabo pensasleikkuri
Lisää kuvia TÄSTÄ

MYYTY!

   


 Lisää kuvia> kuva1, kuva2, kuva3, kuva4, kuva5

Range-Rover 3 D Station Wagon- 4x4/2540 ensirekisteröintipäivä 15.09.1981. Autolla on kaksi omistajaa, alkuperäinen omistaja on omistanut sen n.20v jonka jälkeen se on meillä.
Kokonaisajomäärä näkyy kuvissa, vakuudeksi autossa on täydellinen ajan tasalla oleva huoltokirja. Kaikki alkuperäiset paperit ( takuutodistus, käyttöohjekirjat ovat tallessa). Sekä alkuperäiset auton mukana tulleet työkalut ovat paikoillaan. Avaimista alkuperäisiä
on yksi sarja sekä yhdet kopiot.
Alkuperäiset renkaat vanteineen ovat siistissä kunnossa, kulutuspintaa on jäljellä n.5mm. Pintakuvio on todennäköisesti ensiasennuskuvio. Varapyörässä on sama kuvio ja se on ollut entisen omistajan mukaan yhden kerran käytössä.

Auto on kunnostettu edestä taka-akseliin saakka täysin.Kaikki ruostuneet osat on korvattu alkuperäisosilla lukuunottamatta helmakoteloita jotka on tehty alkuperäisten mittojen mukaan kokonaan uudestaan. Taka-akselista taaksepäin on työ vielä kesken.
Suurin yksittäinen kunnostunkohde taitaa olla matkustamon katon sisäverhous. Polttoaine tankin ympätistössä on joitakin pieniä ruoste- vaurioita mitkä on helppo korjata kun irroittaa tankin siksi aikaa pois.
Autoon on paljon kaikenlaista kulutusosaa,suurin osa uusia tehdasosia sekä joitakin käytettyjä osia.
Lisätietoa tarvittaessa saa puh.0500304124 tai info@pyhtaanpuutuote.fi / Ykä.